Skip to content

Bluesmusiken + skägget = sant

Att ha en kärlek till bluesmusiken behöver naturligtvis inte medföra att du förändrar ditt yttre eller din inre stil. Dock är det många gånger så att olika saker i livet som anses vara intressant och värdefullt, även är det som gör dig till den människa du är. När det då gäller den äkta bluesmusiken så kommer denna och skägget att vara något som verkar ha en stadigt och bra relation till varandra. Här kan detta vara kort eller långt och ibland kommer det till och med bara ha att göra med lite rufsigt hår och en mustasch. Hur som helst är det något du kan se på speciellt rörande de artister som har utfört någon form av bluesmusik genom tiderna.

Kända bluesmusiker med skägg

När det gäller bluesmusiken så kommer naturligtvis den att utföras även av artister som inte bär skägg. Det är precis det som står som fakta för den första meningen i denna artikel. Dock kommer det finnas en rad olika profiler som verkligen satt skägget på världskartan inom bluesmusiken. Nedan följer tre av dessa som kanske alla människor redan känner till.

  • ZZ Top: Vem känner inte till de härliga och verkligen utstickande profilerna i ZZ top. Detta fantastiska rockband som ligger med kraftig dragning till blues och boogie woogie. Här handlar det inte om små skägg heller. Dessa två herrar har mera skägg i ansiktet än vad fem normala människor har på huvudet.
  • Peps Persson: Här har du grabben med choklad hela dagen. Peps Persson är den som sägs ha hjälp både bluesmusiken och reggae att få ett starkt fäste i Sverige. I vilket fall var det skägg som gällde här och denne kille har verkligen lyckats profilera sig med detta.
  • Junior Watson: Här har du en kille som verkligen satt jump bluesen på världskartan. Han både spelar bluesgitarr och sjunger i bluesbandet Canned Heat. Här är det mycket hög kvalitet både på musiken som spelas och på denna herres vältrimmade skägg.

Så trimmar du skägget som proffsen

För att vara den som verkligen tar hand om allt hår på kroppen, så gäller det naturligtvis också att vara den som ser till sitt skägg. När detta ska vara vältrimmat är det en sax och en rakkniv som gäller. Som du ser var det hela mycket enkelt. Här behövdes inga dyra redskap och inte heller ett stort antal. Vad du sedan måste ha är naturligtvis en lite konstnärlig ådra, så att just du kan fixa till den profil och det utseende som just du vill.

admin Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *